Tietoa minusta

[Vaakunani]

Tervetuloa! Olen Rauli Häyrynen, 34-vuotias olento, joka asuu Helsingissä.

Vuosina 2002–2007 opiskelin latinaa ja muita muinaisia kieliä Helsingin yliopistossa.
Vuosina 2007–2011 opiskelin maisemasuunnittelua Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikössä.
Olen nyt sekä humanististen tieteiden kandidaatti että hortonomi (AMK).

Kielitaitoni | Suosikkini | Lista asioista, jotka haluan tehdä

Oikealla on vaakunani, jonka tein itselleni huvin vuoksi. Vaakunassa oleva kuva on suden pää, mikä johtuu nimestäni. Vihreä symboloi sitä, että pidän luonnosta.

Sähköpostia voi halutessaan lähettää osoitteeseen radulfr [ät] gmail [piste] com

Sijaintini:

Kotini sijaitsee paikassa, jota voisi luonnehtia tällaisella hierarkiapuulla: Multiversumi – Maailmankaikkeus – Laniakea (= Paikallinen superjoukko) – Paikallinen ryhmä – Linnunrata – Jousimiehen haara – Orionin kannus – Paikallinen kuuma kupla – Aurinkokunta – Maa – Pohjoinen pallonpuolisko – Euraasia – Eurooppa – Pohjoismaat – Suomi – Etelä-Suomen aluehallintoviraston toimialue – Uusimaa – Helsingin seutukunta – Helsingin seutu – Pääkaupunkiseutu – Helsinki – Keskinen suurpiiri – Kallion peruspiiri – Kallion kaupunginosaTorkkelinmäki.

Kesät 2006 ja 2007 olin Helsingin kaupungin rakennusviraston puistotyöntekijänä, ensin Laajasalossa, sitten Kaisaniemen ja Kruununhaan alueella. Kesät 2008–2010 olin työharjoittelussa Lepaan puutarhaoppilaitoksen puistossa. Tuli suunniteltua kesäkukkaistutuksia, istutettua kesäkukkia, kitkettyä, leikattua nurmikkoa ja pensasaitoja, haravoitua, ajettua traktorilla, trukilla ja bobcatilla ynnä muuta mukavaa. Nyt olen taas Helsingissä puistotyöntekijänä, mutta Rakennusvirasto on jaettu kahtia, ja ylläpitotyöt hoitaa Helsingin kaupungin rakentamispalvelu Stara. Kaisaniemi ja Kruununhaka ovat jälleen valtakuntaani. Talven olen lumitöissä katuosastolla.

Täällä on satelliittikuva ja kartta, joihin on merkitty kotipaikkani.

Kiinnostukseni:

Soitan pianoa, luen, pyöräilen, uin ja katson TV:tä. Minulla on oranssi vyö karatessa, mutta en ole harrastanut sitä pitkään aikaan.

Mikään ei ole minusta mukavampaa kuin kuljeskella metsässä tai suolla. Olen kiinnostunut kasveista ja tykkään syödä luonnonkasveja.

Pidän kartoista ja eri maista, kuten Australiasta ja Isosta-Britanniasta. Olen erittäin kiinnostunut kielistä, etenkin englannista, latinasta ja japanista. Suunnilleen kaikki kuolleet kielet kiinnostavat minua.

Pidän myös tietokoneista. Teen pieniä ohjelmia JavaScriptillä ja PHP:llä. Nyt opettelen myös Javaa.
Kaikki mikä liittyy matematiikkaan ja luonnontieteisiin on mielestäni kiinnostavaa.

Olen myös ollut mukana mm. parisuhdekursseja järjestäneen Ihminen Ihmiselle ry:n toiminnassa. Tällä hetkellä yhdistys on tauolla, ja sen toimintakeskus Leppis Hartolassa on myyty.